• Ergonomische dragers
  • Halfbuckle

Didymos – Didyclick

Didymos is een bedrijf met een lange traditie. Ze spelen […]

Didymos is een bedrijf met een lange traditie. Ze spelen sinds 1972 een significante rol in de wereld van het dragen van baby’s en kinderen.

Didyclick

Gesp om je middel, zet je baby in het zachte zakje, knoop de schouderbandjes vast en je bent klaar. Je kunt gaan waar je maar wilt en doen wat er moet gebeuren terwijl je baby lekker in een geweven draagdoek zit.

Een semi-gestructureerde drager met halve gesp, onze DidyKlick combineert de comfortabele ondersteuning en vormbaarheid van een geweven draagdoek met het gemak en de eenvoud van een gespdrager.

De gewatteerde heupgordel is gemakkelijk verstelbaar en is vastgemaakt met een clipsluiting die zorgt voor ondersteuning rond de romp. Het grote, verstelbare lichaamspaneel van wikkelstof creëert een zacht zakje dat een veilige plek biedt voor je kleintje. De brede en spreidbare schouderbanden kunnen op verschillende manieren worden vastgemaakt om zich rond uw schouders te vormen, waardoor ze in hoge mate kunnen worden aangepast voor alle vormen en maten. Ze zorgen voor een goede en prettige pasvorm en bieden extra comfort en ondersteuning. Met de DidyKlick kunt u uw baby op de juiste leeftijd op uw buik, heupen en rug dragen, terwijl uw kind altijd op de rug en de billen wordt ondersteund, waardoor de natuurlijke gespreide hurkhouding wordt gegarandeerd.

Banner Image 1

Kenmerken in één oogopslag:

Gevoerde heupgordel met veiligheidsclip-gesp, stevig, verstelbaar voor alle maten.

  • Zacht rugpaneel met geïntegreerde hoofdsteun die met trekkoorden kan worden versteld en met drukknopen aan de banden kan worden bevestigd.
  • Brede, spreidbare schouderbanden gemaakt van zacht geweven draagmateriaal voor comfortabele ondersteuning in elke draagpositie
  • Materiaal: Lichaamspaneel en schouderbanden van DIDYMOS-wikkeldoek geweven van puur biologisch katoen, huidvriendelijk, ecologisch compatibel en duurzaam, robuust met een inherente diagonale rek.
  • Beveiliging: voldoet aan de EU-veiligheidsnorm CEN / TR 16512 en aan de ASTM F2236-norm.
  • Gemaakt in Duitsland en aangrenzende landen.
  • Volledig verstelbaar en geschikt van 3,5 kg tot 20 kg
  • Voor alle features van onze DidyKlick klik hier
  • Achterpaneel, schouderbanden en heupband van onze DidyKlick Magic Forest Harvest zijn gemaakt van lichtgewicht katoen met het weelderige patroon van onze Magic Forest-modellen in antraciet en geel.

Mlkshk hot chicken quinoa cardigan 90’s austin lo-fi PBR&B single-origin coffee brooklyn waistcoat blue bottle marfa.

Banner Image 1