Ervaringen

Op deze pagina staan een aantal reviews van klanten van Jij erbij. Wil jij ook graag met meer plezier dragen, kijk naar de mogelijkheden op de website of neem even contact op.

Klik hier om contact op te nemen.

Dragen op de buik met een draagzak

Dragen op de buik met een draagzak

Onze zoon goed leren buikdragen in de Half-Buckle draagzak stond hoog op mijn lijstje en Loes heeft mij daar heel prettig bij geholpen.

Ik werd warm ontvangen met een kop thee en Loes vertelde met veel enthousiasme over de mogelijkheden en welke stappen ik moest volgen om hem goed erin te krijgen. Elke stap werd nauwkeurig uitgelegd en hierbij ook de reden waarom het zo te doen.

Uiteindelijk kreeg ik hem goed in de drager en merkte ik een wereld van verschil. De dag na het consult ben ik er direct mee aan de slag gegaan en hij zit zoveel meer ontspannen.

Op naar vele veilige kilometers samen. Dank je wel Loes voor je enthousiasme en geduld.

Marijn

Dragen op de buik met een geweven draagdoek

Dragen op de buik met een geweven draagdoek

Heel fijn! Loes geeft rustig en duidelijke uitleg. Ik kan nu eindelijke met meer zelfvertrouwen dragen.

Cindy

Dragen op de buik met een rekbare draagdoek en Leren buikdragen met een draagzak

Wij hebben Loes benaderd zodat we meer uitleg zouden krijgen over de draagdoek en draagzak die we aangeschaft hadden en die vervolgens allebei in de kast belandt waren.

We zijn hartelijk door haar ontvangen bij haar thuis. Na een korte kennismaking en het inschenken van een drankje zijn we begonnen met de draagdoek. Hier heeft Loes rustig en zeer uitgebreid uitleg over gegeven. Stap voor stap alle handelingen uitgelegd, het voorgedaan en vervolgens stap voor stap met ons doorgenomen terwijl mijn vrouw de doek om deed. Ze gaf tussendoor rustig aanwijzingen en we konden net zo lang oefenen tot we het onder de knie hadden. Hierna hetzelfde met de draagzak.

We hebben ons bezoekje aan Loes als zeer prettig ervaren en raden haar zeker aan.

Voor thuis had ze nog een handig stencil waar de stappen voor de draagdoek op stonden. Erg prettig.
Loes, bedankt voor de leerzame avond. Veel succes met je bedrijf.

 Susanne en John

Draagzakken passen bij kinderopvang De Vlindertuin

Draagzakken passen bij kinderopvang De Vlindertuin

Een avond waarin de juffies verschillende dragers gepast hebben en het één en ander over ergonomisch dragen geleerd hebben.

Het was super leuk en heel leerzaam. Heel veel kennis opgedaan over de verschillende draagdoeken. Ook heel leuk dat we alles mochten passen en dat er ook speciale poppen mee waren om echt de verhoudingen te voelen.

Simone 

Heel fijn dat alles zo duidelijk werd uitgelegd, ook de verschillen tussen de draagdoeken.

Chantal 

Was erg leuk! Werd goed uitgelegd. 2 verschillende soorten dragers laten zien. Omdat ik zelf veel gedragen heb wist ik het e.e.a. al wat voor andere collega’s wel nieuw was. Je vertelde alles goed en duidelijk. Thanks!

Femke 

Het was heel leerzaam. Goede, duidelijke uitleg over de verschillende draagzakken/doeken. Waar je op moet letten m.b.t. het kind en m.b.t. de draagster.

Fijn om even te mogen ervaren hoe je een draagzak goed aandoet.

Patricia 

Een hele fijne uitleg gehad. Ook meerdere draagzakken mogen uitproberen, dat was erg fijn.

Duidelijk en complete informatie gehad! We kunnen hier mee aan de slag in de praktijk!

Mariëlle

Draagzakken passen en instellen DUO-consult

Ruime keuze aanbod, duidelijke en prettige uitleg.

Vivian en Sjors 

Dragen op de buik met een geweven draagdoek (herhaling)

Tijdens de zwangerschap hebben mijn partner en ik bij Loes een cursus gevolgd om een draagdoek te leren knopen. Na de geboorte van onze dochter is Loes bij ons thuis geweest voor nog een opfriscursus.
Loes legt alles heel duidelijk en rustig uit. Ze luistert goed naar de vragen die wij stelden en naar wat wij graag nog een keertje wilden oefenen.
Door deze cursus weet ik nu zeker dat ik mijn kindje op een veilige manier met veel plezier draag in de draagdoek.

Anouk

Draagzakken passen

Loes heeft ons goed geholpen met het vinden van een geschikte draagzak. Onze dochter zou eerder geboren worden, we zochten een draagzak die ook voor kleine baby’s geschikt is. We pasten verschillende modellen. Loes legde ons daarnaast duidelijk uit waar we (extra) op moeten letten bij het dragen van een kleine baby. En ze gaf ons het vertrouwen dat het knopen ons zou lukken. Inmiddels heeft onze dochter al verschillende keren in de draagzak gezeten, ze vindt het heerlijk!
Dank voor je goede advies en je heldere en rustige uitleg!

Gilian en Roel

Dragen op de buik met een rekbare draagdoek

Fijne tips zodat je met veel plezier gebruik kun maken van je rekbare draagdoek.

Sofie

Draagzakken passen

Draagzakken passen

Heel erg fijn! Heel veel opties en uiteindelijk een hele fijne draagzak uitgezocht! Heel erg bedankt!

Donna

Leren buikdragen met een draagzak - DUO consult

Duidelijke, heldere uitleg zonder fratsen! We werden huiselijk en hartelijk ontvangen en gingen meer als tevreden weer weg.

Frank

Draagzakken passen

Loes geeft advies op maat en is er voor ouder, partner en kind. Dragen in een draagzak is een bijzonder samenzijn.

Anika

Dragen op de buik met een rekbare draagdoek

Dragen op de buik met een rekbare draagdoek

Overzichtelijke site, gebaseerd op haar fijne site koos ik er voor om naar Loes te gaan. Ze reageert snel en behulpzaam en meedenkend. Vandaag was het zover, het consult met een rekbare draagdoek. Loes is rustig en geduldig maar ook spontaan. Je voelt je snel op je gemak en ze neemt de tijd om het je te leren zodat je het goed onder de knie hebt. Zonder gehaastheid met goede nuttige tips en een duidelijke uitleg. Ik ga vol vertrouwen en kennis de draagdoek gebruiken. Ik kan niet wachten tot de baby er is om aan de slag te gaan!

Rowie