International baby wearing week

De International Baby Wearing Week, maakt er tegenwoordig een maand van. Om te zorgen dat de hele wereld de ruimte heeft om het op zijn eigen moment te vieren. Ik wil er graag vandaag aandacht aan besteden.

Het thema van deze IBW is “Love transforms”. Dit vind ik een mooie gedachte. Ieder ouder weet dat je na de geboorte van je kindje niet meer dezelfde bent.

Onvoorwaardelijke liefde is toch iets anders dan houden van. Je stapt ineens minder snel op de motor, terwijl je voorheen de ene na de andere band versleet. Je staat met een blouse met snotvlekken op je werk, terwijl je eerder vond dat dat echt niet kon. (Nu vind je dat nog steeds, maarja wat doe je er aan.)

En dan ga je ook nog als een trotse papa of mama met je baby in de draagzak of draagdoek overal naar toe, omdat het handig is, maar zeker ook wel omdat dichterbij toch écht beter is. Hoe heeft jouw kleintje jou veranderd?