Hoe babymassage en dragen elkaar aanvullen

Wanneer je (nog een keer) papa of mama wordt mag je je kindje helemaal leren kennen. Dit gebeurt meestal helemaal vanzelf,  soms is het fijn en vooral ook heel gezellig om daar meer aandacht aan te besteden. Je kunt dan kiezen voor een cursus “babymassage met nét wat meer” bij Droomers voor baby’s.

Je krijgt veel praktische tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Maar ook leer je technieken van voetreflexologie (Babyreflexologie) en tips over Dunstan babytaal. 

Natuurlijk komt daar de draagdoek of draagzak om de hoek kijken. Want wil je deze signalen opvangen dan is dat natuurlijk superfijn als je je kindje lekker bij je hebt.

Het voordeel van een draagdoek of draagzak is dat je tijd voor jezelf (of toch ook het huishouden) vrij kunt maken terwijl je feilloos aanvoelt wat je kindje nodig heeft. Je gaat dan samen de dag door en leert elkaars dagritme en behoeften op elkaar afstemmen. Want dat is toch wat je graag wilt? Een tevreden kindje, maar toch zeker ook een tevreden mama en papa. Lukt het afstellen of knopen niet helemaal of weet je niet wat bij je past, dan kun je altijd terecht bij Jij erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *