Halfbuckle draagzak

Een halfbuckle draagzak is een draagzak waarvan je de tailleband met een klipje vastzet. Wanneer je je kindje erin hebt gezet, knoop je de schouderbanden.

Deze draagzak wordt vaak gekozen als je met meerdere personen de draagzak gebruikt. Dit scheelt namelijk een heel aantal bandjes afstellen.

Daarnaast kun je hem ook wat fijner afstellen dan een fullbuckle draagzak. Dit is voor sommige mensen juist weer een nadeel, je moet namelijk even oefenen om dit onder de knie te krijgen. Maar gelukkig gaat dat snel met alle luiers en voedingen. Je kindje gaat héél vaak op een dag in én uit de draagzak.

Met wat korte uitleg tijdens het passen of met een consult buikdragen met een draagzak heb je al snel door waar je op moet letten.

Wist je dat je met een halfbuckle draagzak ook kunt rugdragen? Wel pas vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten.

Bij Jij erbij kun je halfbuckle draagzakken passen van Didymos, Isara, Neko, Manduca en Lennylamb. Iedere draagzak is weer net anders ontworpen, waardoor hij steeds écht anders zit. Denk aan de broekmaat van je kindje, schouderkussentjes of niet, smalle of brede schouderbanden etc.