Poll webinar

Uit de vorige poll kwam naar voren dat jullie geïnteresseerd zijn in beide webinars. Dus ik heb ze beiden uitgewerkt! Zoals een aantal van jullie misschien al gezien hebben staan de webinars van Jij erbij (eindelijk) online. Ze zijn goedgekeurd door mijn testpanel, en daarna nog gefinetuned 😘

Wil jij weten hoe je een veilige en ergonomische drager uitzoekt óf wil je juiste weten wat de verschillen en overeenkomsten tussen de soorten drager zijn. Boek dan één van de webinars op mijn website. Wil je eerst meer weten, laat dan een berichtje achter.

Vooralsnog heb ik voor beide webinars één datum gepland, mocht je niet kunnen laat dan een berichtje achter dan kan ik er op korte termijn vast nog één plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *