Dragen met warm weer

Dragen met warm weer. Het is de afgelopen dagen erg warm geweest en de zomer is nog niet eens echt begonnen! Bij deze een paar tips voor wanneer je draagt met warm weer. Dit kan prima, zorg alleen dat je er rekening mee houd dat je draagzak of draagdoek een extra laagje kleren is.

Dus zorg dat je kleintje, net als jij niet veel aan heeft. Bescherm je kleintje tegen de zon door bijvoorbeeld een dunne legging of smeer alle uitstekende delen goed in met zonnebrandcreme.

Let op ga geen doek over het hoofdje leggen om tegen de zon te beschermen. Ten eerste komt er dan veel te weinig verse zuurstof bij je kindje, waardoor er kans bestaat op rebreathing, en ten tweede wordt het daaronder echt heel warm. Kies liever voor een hoedje met een brede rand.

Heel gezellig zo’n dekseltje op je draagzak 😉 veel draagplezier samen!