Nabijheid

Erbij zijn, dat mocht ze, bij mij of bij papa, lekker in de draagdoek.

Het heeft even geduurd voordat ik een naam had voor mijn bedrijf die goed voelde en Jij erbij past perfect. Ons kleintje wilde niet alleen zijn, zij wilde erbij zijn.

Dragen gaat voor mij over erbij zijn, over nabijheid. Je hebt je kindje altijd in de buurt, jullie zien elkaars gezicht, je voelt elkaars ademhaling en lichaamswarmte, je kindje hoort jouw hartslag en jij ruikt die heerlijke babygeur van het hoofdje (of de iets minder heerlijke geur van de luier). Doordat jullie zo dicht bij elkaar zijn, leren jullie elkaar heel intiem kennen in de toch beste wel grote wereld.

Nabijheid en het vertrouwen dat jullie in elkaar opbouwen is zo belangrijk om je kindje straks met een goede start en vol zelfvertrouwen de wereld op eigen houtje te gaan ontdekken. Want ze weten dan dat ze altijd naar dat fijn plekje terug mogen, dat ze er altijd bij mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *