Fullbuckle draagzak

Een fullbuckle draagzak is een draagzak waarvan je de tailleband én de schouderbanden met een klipje vastzet. De schouderbanden zijn een soort rugzakbanden.

Deze draagzak is voornamelijk geschikt voor mensen die de draagzak als enige gebruiken, of wanneer jullie postuur vergelijkbaar is.

Sommigen vinden een fullbuckle gewoonweg veel fijner zitten en verder wordt deze draagzak ook veel gebruikt omdat de draagzakken in de grotere winkels meestal fullbuckle zijn.

Ook met fullbuckle draagzakken kun je rugdragen. Oefen hier met een knuffel mee of kom langs voor een consult.

Als je bij mij draagzakken komt passen laat ik je altijd het verschil voelen tussen een fullbuckle en een halfbuckle zodat we weten wat voor jou prettig is. Dit blijft namelijk super persoonlijk!

Bij Jij erbij kun je halfbuckle draagzakken passen van Isara, Neko, Hoppediz en Lennylamb. Ik heb deze draagzakken in mijn pas-assortiment omdat deze veel afstelmogelijkheden hebben, zodat je voor jou en je kindje een goede keuze kunt maken. Er zijn namelijk veel fullbuckle draagzakken op de markt waar de mogelijkheden niet zo groot zijn, en die pas geschikt zijn vanaf een grotere broekmaat 56 of zelfs 62.