Peuter- of kleuterdrager

Een peuter- of kleuterdrager is een grotere draagzak. Veel mensen dat dragers alleen voor baby’s gebruikt worden, maar niets is minder waar.

Er zijn veel mooie en prettig zittende draagzakken te koop voor peuters en zelfs kleuters. Ik zelf heb er van Neko en Lennylamb om te passen. En je kunt een fullbuckle en halfbuckle (met knoopbare schouderbanden) proberen.

Waarom zou je zo’n drager aanschaffen? Er is zo’n moment dat peuters en kleuters niet meer in de buggy willen, maar nog wel te moe worden van te lange stukken wandelen. Als ze in zo’n drager zitten kunnen die kleine beentjes lekker uitrusten en kunnen ze er toch lekker bij zijn. Want ze willen natuurlijk niets missen. En als ze er toch aan toe geven kunnen ze lekker wiegend op je rug (of buik) in slaap vallen. Wie weet is het ook iets voor jou!