Mamacafé Mill

Op 1 maart is er weer Mamacafe in Mill ~

Onze gast: Loes van Jij erbij over het dragen van je kindje. (Dat ben ik, en ik heb er zin in! 😃)

Jij erbij is er voor al jouw draagvragen
Als je weet wat de voordelen van dragen voor je kindje en voor jou zijn, wil je vast zelf ook gaan dragen. Heb je met een tweede kindje ineens geen handen meer vrij? Wil je veel nabijheid geven maar ook vrij kunnen bewegen? Er zijn zoveel verschillende redenen om te dragen en er zijn zoveel verschillende draagzakken en draagdoeken te koop. Maar welke is de juiste voor jou en jullie kindje? En hoe voorkom je dat jouw drager in de kast verdwijnt? Tijdens deze editie van Mamacafe in Mill vertel ik iets over dragen en de ergonomie hiervan. Verder neem ik een hele stapel draagzakken en draagdoeken mee zodat je kunt zien wat er allemaal op de markt is.
Nieuwsgierig? Kom langs!

Om 9:30 in myllesweerd.
Entree, koffie en thee zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

Groetjes en tot gauw,

Loes & de Gastvrouwen van Mamacafe Mill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *