Dank aan alle mamma’s

Vandaag ben ik bij het Mama café in Mill geweest. Ik heb daar een korte introductie gegeven over dragen, de verschillen tussen de dragers en vooral waar je op let om je kindje ergonomisch en veilig te dragen (ook voor jezelf).

Ik heb een hele stapel draagzakken, -doeken en draagpoppen meegesleept, en dat was maar goed ook. Er werden hele uitlopende vragen gesteld: hoe kan het dat mijn kindje niet in de draagzak wil? Hoe zet ik zelf een kindje in de draagzak op mijn rug? Wat zijn de voor- en nadelen van de draagzak die ik gekregen heb? Tot wanneer kan ik dragen? En nog veel meer.

Volgens mij zijn er veel vragen beantwoord, en gaan de moeders thuis aan de slag om wat dingen te proberen.

Bedankt allemaal, en mocht het niet lukken, schroom dan niet om even een mailtje te sturen!

Veel draagplezier samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *