Rugdragen met een draagdoek

Hier dus een foto van een langere wandeling. En ja als draagconsulent heb je dan toch ook nog je onbuhimo bij voor de liften, dan is een draagdoek even net teveel gedoe 😉

Als eerste wil ik even opmerken dat het lijkt of Wies niet fijn zit, maar ze draait hier net weg om iets achter haar te kijken. Dus dat ziet er een beetje raar uit.

Op deze manier heb ik samen met mijn moeder een paar uur door de bergen gewandeld, meteen lekkere lunch tussendoor. En eigenlijk had ik nergens last van terwijl Wies toch al zo’n 12 kilo weegt en ik ook de rugzak bij had.

Je ziet ook dat ze hier een stuk hoger op de rug zit dan bij de vorige foto met de onbuhimo. Waardoor ik dus veel makkelijker rechtop kon lopen. Wel heel belangrijk! Ik heb spikes om mijn wandelschoenen gedaan. Want het is voor jezelf al niet fijn als je uitglijdt, maar met een kleintje op je rug wil je dat al helemaal niet. Dus ga alsjeblieft in het winterse weer alleen dragen als je goede grip hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *