Rugdragen en afstellen

Bij deze nog een mooie foto voor het rugdragen. Ik heb de onbuhimo veel gebruikt op de wintersport, in nog geen minuut zit ze erin en in nog minder eruit.

Ik vind een onbuhimo bij uitstek geschikt om kortere stukken te dragen, ik draag namelijk op langere wandelingen liever met een draagdoek (en Wies ook). Deze is namelijk beter en vooral fijngevoeliger aan te spannen.

Je ziet op deze foto dat ik de schouderbanden netjes op de kop van de schouder heb, Wies zit ook netjes in de draagzak met een bolle rug en in de spreid-hurk-zit. Het enige wat minder goed is, is dat ze wat lager op de rug zit. Je ziet dat ik ook wat meer naar voren moet hangen om te compenseren.

Dit was maar een kleine tien minuutjes lopen. Maar als ik verder had moeten lopen had ik hem netter vastgemaakt, dus hoger op de rug, want op deze manier houd je het niet heel lang vol. Ikzelf niet, maar Wies ook niet, die gaat dan ook mopperen dat ze niet lekker zit. Kunnen ze dat nog niet zeggen, dan laat je kindje dat al snel weten door te gaan opstrekken, afduwen en/of hangen.

Tijdens deze wandeling, op het einde van de dag had ik Wies ook gevraagd of ze het prima vond, en zij is altijd heel duidelijk, het was goed zo, tijd om naar ons ‘huisje’ te gaan. Wil je zo’n onbuhimo eens proberen, je kunt deze ook bij mij huren. Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *